Inloopavond

11 januari 2024

Stichting Veteranen Alkmaar beschikt, dankzij het Nationaal Biermuseum,  sinds september 2021 over een eigen locatie voor het Alkmaarse veteranencafé.  

Op de 1e verdieping van het museum beschikken we over een gezellige, bruin café achtige setting. Hier kunnen alle veteranen, partners en introducees elke 2e donderdag van de maan terecht. Hier kunnen veteranen elkaar ontmoeten en over van alles in gesprek gaan. Dit hoeft dus niet perse over defensie te gaan. Gezelligheid onder het genot van een drankje of een bak koffie.  

De ongedwongen sfeer maakt dat men hier graag komt maar ook omdat men die typische kameraadschap weer proeft. Ook al kende je de mensen niet eerder, de defensie achtergrond voel je meteen. Daar hoeft niks over gezegd te worden. 

Graag nodigen wij jullie uit voor de nieuwjaars inloopavond op 11 januari vanaf 19:30.
Dit keer staat de avond echter niet alleen in het teken van de veteraan en nieuwjaarswensen. Op verzoek van velen nodigen wij specifiek de partners van de veteranen uit om met ons  een gezellige avond te beleven aan het begin van 2024.
Een avond die iets meer draait om het thuisfront zoals wij dit uit verleden maar ook nog heden kennen. Want wat zouden wij zijn zonder thuisfront.
Een avond waarop partners ook even een momentje hebben met gelijkgestemden zoals wij veteranen dat elke maand hebben.
Dus beste veteranen maar vooral partners, wees welkom op 11 januari.
(En wees gerust er zijn al diverse toezeggingen dus je bent niet alleen)

Houttil 1, Alkmaar